ODHALTE TAJEMSTVÍ VÝVOJE KANCELÁŘE BUDOUCNOSTI

Nehledejte práci, získejte ji!

Konica Minolta vám 12.12. 2018 od 13:00 do 18:00 otevírá dveře. Přijďte se podívat, jak vznikají produkty budoucnosti. Konica Minolta v roce 2015 otevřela v Brně jedno ze svých pěti světových inovačních center a první evropské výzkumné a vývojové centrum. Inovační centrum se primárně zaměřuje na vývoj služeb v oblastech souvisejících se zpracováním dat, bezpečností IT systémů, fungováním virtuálních kanceláří a mobilními aplikacemi. Kromě toho zde pracují s technologiemi, jako jsou 3D tisk, holografické brýle, doteková zařízení nebo senzorové sítě.

4. 12. 2018
kmDD

Je toho přichystáno opravdu mnoho:


Workplace Hub
Jedná se inovativní řešení podnikového IT, sjednocující všechny technologie organizace pomocí jediné centralizované platformy. Propojuje svět AI, IoT a nástrojů pro podporu rozhodování. Workplace Hub je navržen pro pracoviště budoucnosti malých a středních firem a podporuje jejich digitální transformaci. Workplace Hub funguje jako centrum, zjednodušující a zefektivňující IT organizace při snížení celkových nákladů na správu IT. Zároveň dokáže poskytovat v reálném čase datové analýzy, které pomohou ke zlepšení firemních procesů.

WPH

Smart Glasses
Jsou určené pro oblast výroby, montáže a servisu. Jejich využití významně zvyšuje produktivitu práce a vede k úspoře nákladů zejména v oblastech montáže složitých technologických celků, v logistice a ve výstupní kontrole. Chytré brýle také usnadňují a zrychlují proces zaškolení nových zaměstnanců. 

Odborné přednášky


13:15 až 13:45  OAuth2 a OpenID Connect pro správu identit – Sebastian Bušek
13:15 až 13:45  Vývoj front-end aplikací ve Vue.js – Petr Odut
 

14:15 až 14:45  UX: Budování design systému pro Workplace Hub – Zdeněk Krupka
14:15 až 14:45  Jak v Konice automatizujeme testy – Jozef Šumaj
 

15:15 až 15:45  WORKPLACE HUB – Changes the way we work – Radek Sedláček
 

16:15 až 16:45  Smart Glasses – Tomáš Slavíček
 

Připojte se a sledujte, co vše je pro vás přichystáno.

Zpět
###message